Op de Treubstraat, ter hoogte van huisnummer 16, worden op maandag 5 juni werkzaamheden aan de kabels en leidingen van het elektriciteit- en waternetwerk uitgevoerd door Visser en Smit Hanab. De werkzaamheden vinden plaats van maandagochtend 7.00 tot maandagmiddag 18.00 uur. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt de Treubstraat afgesloten voor het verkeer. De woningen in de Treubstraat blijven bereikbaar voor voetgangers. Het verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute. Deze omleidingsroute wordt ter plaatse aangeven door middel van verkeersborden.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren. De  uitvoerders doen hun uiterste best om deze overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Visser en Smit Hanab, via telefoonnummer 06-51034059, of via aansluitingen.structin-noord@vshanab.nl. Voor algemene vragen of meer informatie belt u met de heer Wilfred Molenkamp, toezichthouder gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.