In opdracht van de gemeente Voorschoten starten op donderdag 14 september werkzaamheden rondom Mathilde Wibauterf en Joke Smitlaan. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door Liander, ten behoeve van een energieaansluiting. De werkzaamheden starten om 07.00 uur en zijn naar verwachting op donderdagmiddag 14 september om 17.00 uur afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het gebied tussen Mathilde Wibauterf 1 en Joke Smitlaan 19 afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de omleidingsroute. Dit wordt aangeven door middel van omleidingsborden.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren, vanwege de machines, de beperkte bereikbaarheid en minder parkeerplaatsen. De gemeente maakt afspraken met de uitvoerders om deze overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze sturen naar de-kvliander@heijmans.nl of bellen naar (030) 82 00 461. Voor algemene vragen kunt contact opnemen met de heer Wilfred Molenkamp, toezichthouder gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.

Aanduiding werkzaamheden Mathilde Wibauterf en Joke Smitlaan