Aan de Maduroweg worden vanaf maandag 25 september werkzaamheden uitgevoerd voor het aanleggen van een verkeersdrempel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Meeuwisse in opdracht van de gemeente Voorschoten. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur, en zijn naar verwachting op woensdag 27 september om 16.00 uur afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt de Maduroweg afgesloten voor auto's en vrachtauto's. Het verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute. Deze omleidingsroute wordt ter plaatse aangeven door middel van verkeersborden. Voetgangers, fietsers en bromfietsers kunnen passeren via het trottoir.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren. De gemeente heeft afspraken gemaakt met de uitvoerder om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de uitvoerder van de firma Meeuwisse, de heer Rien Paans via telefoonnummer 070-3838704. Voor algemene vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jean-Paul Spiegeler, toezichthouder namens de gemeente Voorschoten, via telefoonnummer: 14071.