In de Kalkoenstraat en Pauwenstraat worden vanaf maandag 27 november werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dynniq Energy B.V. in opdracht van Liander. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur, en zijn naar verwachting op 27 november afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden worden de Kalkoenstraat en Pauwenstraat afgesloten voor het verkeer. De woningen blijven te voet bereikbaar voor bewoners. Het verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute. Deze omleidingsroute wordt ter plaatse aangeven door middel van verkeersborden.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige geluids- en parkeeroverlast ervaren. De gemeente heeft afspraken gemaakt met de uitvoerder om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer W. Molenkamp, toezichthouder gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.