Binnenkort starten de werkzaamheden voor het plaatsen van nieuwe digitale informatieborden bij de bushaltes in onze gemeente. In opdracht van de provincie Zuid-Holland worden op meer dan 830 bushaltes in de provincie nieuwe informatieborden met actuele reisinformatie geïnstalleerd.

De werkzaamheden staan gepland tot en met het 1e kwartaal van 2023. Het verwijderen van het huidige haltebord en het plaatsen van het nieuwe digitale haltebord nemen niet heel veel tijd in beslag. Het werk gebeurt buiten de spits, zodat reizigers er zo min mogelijk last van hebben. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de dienstregeling van de bus.

Op een enkele locatie nemen de werkzaamheden meer tijd en ruimte in beslag. Het kan zijn dat een vertrekhalte tijdens de werkzaamheden tijdelijk is afgesloten. Reizigers kunnen dan op een andere plek instappen en worden hier tijdig over geïnformeerd.

De provincie heeft een eigen projectpagina over de realisatie van de nieuwe halteborden. Hier vindt u meer informatie over dit project: https://www.zuid-holland.nl/reisinformatie(externe link)

Heeft u vragen? Mail naar dris@pzh.nl