Wegwerkzaamheden Noortheystraat

Op de Noortheystraat ter hoogte van nummer 15 worden vanaf maandag 19 februari werkzaamheden uitgevoerd aan de bestrating van de rijbaan en de parkeervakken. De firma Meeuwisse voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit. De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur, en zijn naar verwachting op vrijdag 1 maart afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Noortheystraat afgesloten vanaf nr. 15 t/m de kruising Stadwijkstraat. Verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes. Dit wordt aangeven door middel van verkeersborden. Fietsers kunnen afstappen en via het trottoir de weg vervolgen of de andere zijde van de Noortheystraat gebruiken.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren. De gemeente heeft afspraken gemaakt met de uitvoerder om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met uitvoerder Rien Paans van de firma Meeuwisse via telefoonnummer 070-3838704. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de heer J-P. Spiegeler, projectleider gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.