Manier van solliciteren

Solliciteren doe je via de knop 'solliciteren' in de vacaturetekst. Als je daarop klikt, kom je op een sollicitatieformulier waar je jouw motivatie kunt invullen en je cv kunt toevoegen.

Ontvangstbevestiging

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. We laten je vervolgens weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Is dat niet het geval? Ook dan hoor je van ons.

Selectiegesprekken

Na de kennismaking hoor je of je wordt uitgenodigd voor een volgend (verdiepend) gesprek. Hoe dan ook: we leggen altijd uit waarom we wel of niet kiezen voor een vervolg. Op dat moment krijg je ook informatie over het verdere verloop van de procedure, bijvoorbeeld of er een assessment plaatsvindt of dat er referenties nodig zijn.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Na afronding van de gespreksronde volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is het moment dat we afspraken maken over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden. We vragen je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten vergoeden wij, ook als je geen VOG krijgt. Na het verkrijgen van de VOG ontvang je jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Wil je meer weten over de VOG, wat de VOG in jouw situatie betekent of hoe een beoordeling tot stand komt? Alle informatie vind je op de volgende websites: Wat is een VOG precies(externe link) of VOG-beoordeling(externe link).

RAI-regeling

In de RAI-regeling staat wat we van jou verwachten als je bij ons komt werken. Het gaat om hoe je je gedraagt en hoe je denkt. Het is erg belangrijk dat iedereen weet dat we objectief, eerlijk en betrouwbaar willen zijn. Het is een lang document, maar lees het alsjeblieft goed door. Zo weet je wat je van anderen kunt verwachten en wat anderen ook van jou verwachten.