Als u een vraag over opgroeien of opvoeding heeft, dan kunt u als ouder, jongere of professional contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar of met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Heeft u een vraag over de gezondheid van uw kind? Dan kunt u terecht bij het CJG. Voor vragen over uw persoonlijke situatie kunt u terecht bij Voorschoten Voor Elkaar. 

De welzijnsorganisatie Voorschoten Voor Elkaar werkt samen met de jeugdhulpverleners in Voorschoten. Dit zijn: jeugdgezondheidszorg (GGD/CJG), ambulant gezinsbegeleiders van Cardea, jeugdconsulenten van de gemeente en huisartsen (via de ondersteuner jeugd en gezin). 

De medewerkers van Voorschoten Voor Elkaar kijken samen met u welke ondersteuning het beste past bij uw gezin. Als zij denken dat er specialistische jeugdhulp nodig is, dan verwijzen zij u door naar de jeugdconsulenten van de gemeente. Een jeugdconsulent kijkt dan samen verder met u. 

Bereikbaarheid Voorschoten Voor Elkaar

Voorschoten Voor Elkaar is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Telefonisch via 071 – 561 9001 of per mail via info@voorschotenvoorelkaar.nl

Inloop: maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur.
Zwaluwweg 4 
2251 MV Voorschoten 
www.voorschotenvoorelkaar.nl(externe link)

Bereikbaarheid consultatiebureau

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Telefonisch via 088 – 254 2384

Inloop: maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur.
Zwaluwweg 4 
2251 MV Voorschoten 
www.cjgvoorschoten.nl(externe link)

Als er inderdaad specialistische ondersteuning nodig is, heeft u de keuze uit verschillende jeugdhulpaanbieders(externe link)