Als u een vraag heeft over de gezondheid van uw kind dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). In het CJG is het consultatiebureau en de jeugdgezondheidszorg gevestigd.

Als u een vraag over opgroeien of opvoeding heeft, dan kunt u als ouder, jongere of professional contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar.

Binnen de welzijnsorganisatie Voorschoten Voor Elkaar is een jeugdteam actief. Het jeugdteam bestaat uit jeugdprofessionals, die naast consultatie, advies en kortdurende begeleiding, ook ambulante jeugd- en opvoedhulp kunnen bieden.  Er werken ook gedragswetenschappers, die als praktijkondersteuners jeugd actief zijn in de huisartsenpraktijken. Voorschoten voor Elkaar werkt samen met de andere jeugdhulpverleners in Voorschoten, waaronder de jeugdconsulenten van de gemeente en de jeugdgezondheidszorg.

De medewerkers van Voorschoten Voor Elkaar kijken samen met u welke ondersteuning het beste past bij uw gezin. Als zij denken dat er specialistische jeugdhulp nodig is, dan verwijzen zij u door naar de jeugdconsulenten van de gemeente. Een jeugdconsulent kijkt dan samen verder met u. 

Bereikbaarheid Voorschoten Voor Elkaar

Voorschoten Voor Elkaar is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Telefonisch via 071 – 561 9001 of per mail via info@voorschotenvoorelkaar.nl

Inloop: maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur.
Zwaluwweg 4 
2251 MV Voorschoten 
www.voorschotenvoorelkaar.nl(externe link)

Bereikbaarheid consultatiebureau

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Telefonisch via 088 – 254 2384

Inloop: maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur.
Zwaluwweg 4 
2251 MV Voorschoten 
www.cjgvoorschoten.nl(externe link)

Als er inderdaad specialistische ondersteuning nodig is, heeft u de keuze uit verschillende jeugdhulpaanbieders(externe link)