Wat voor Voorschoten willen we met elkaar zijn in 2040? Daarover moeten we met elkaar in gesprek. Voorschoten is een mooi dorp. Daar zijn we trots op. Om het prachtige Voorschoten te behouden en waar nodig te versterken gaan we als gemeente, met u, een toekomstbeeld maken. Een omgevingsvisie voor 2040.

Hoe moet Voorschoten er in 2040, over 15 jaar, uitzien? Wat vindt u dan belangrijk? Hoe moeten we met de ruimte in Voorschoten omgaan? Met energie, klimaat, passende woonruimte of vervoer dat geen invloed heeft op het milieu. Omdat hier geen eenvoudige oplossingen voor zijn moeten we hier met elkaar over nadenken. Samen vormen we een beeld over een wenselijke toekomst voor Voorschoten.

Straatgesprekken, bijeenkomsten, online enquête

Vanaf maandag 13 mei tot en met vrijdag 14 juni gaat de gemeente in gesprek met inwoners, ondernemers, jongeren, kinderen en maatschappelijke instellingen over de vraag: “Wat vinden we samen belangrijk voor Voorschoten in de toekomst?” Het is ook mogelijk om online uw wensen te delen. Vul dan de vragenlijst in. 

Meer informatie

Meer weten? Kijk dan op www.voorschoten.nl/omgevingsvisie-2040