Open Dutch Fiber legt een glasvezelnetwerk aan in Voorschoten. Als gemeente gaven wij instemming aan dit project. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat inwoners of ondernemers vragen hebben, houden wij u met deze pagina op de hoogte van de voortgang.

Gebruiker van glasvezel zit met smartphone in de hand achter de pc

Glasvezel is het nieuwe internetnetwerk dat tot twintigmaal sneller, stabieler en betrouwbaarder is dan de huidige coaxkabel. Open Dutch Fiber legt glasvezelnetwerken aan en beheert deze. Voor de aanleg van het netwerk werkt Open Dutch Fiber samen met ervaren aannemers.

Open netwerk

Het netwerk is een ‘open netwerk’. Dat betekent dat alle providers die dat willen hierover diensten kunnen leveren aan hun klanten. T-Mobile is de eerste provider die internet, televisie en telefonie levert over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn momenteel al gestart in Voorschoten. Open Dutch Fiber houdt inwoners op de hoogte van de werkzaamheden:

Houd uw brievenbus in de gaten om te zien wanneer uw straat aan de beurt is. Of doe alvast de postcodecheck op opendutchfiber.nl.

Meer weten?

Voor vragen kunt u bellen met 088 1633 633 of u kunt een e-mail sturen aan info@opendutchfiber.nl.


 

Eerder nieuws over glasvezel

Eerder publiceerden wij de volgende nieuwsberichten over de aanleg van glasvezel in de gemeente Voorschoten: