HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Lezing 25 jaar PJPJ op 14 juli 2019 met live jazzmuziek in Museum Voorschoten

Lezing 25 jaar PJPJ op 14 juli 2019 met live jazzmuziek in Museum Voorschoten

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Harry Steenvoorden schreef het jubileumboek over 25 jaar Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) en vertelt tijdens de lezing in het Museum Voorschoten op 14 juli 2019 over de jazz in Voorschoten en 25 jaar PJPJ. Aanvang 15.00 uur.

PJPJ heeft zich door de jaren heen een prominente plek veroverd binnen de Nederlandse jazz.  In het jubileumboek van PJPJ schreef Henk van der Meulen, directeur Koninklijk Conservatorium Den Haag: ‘Jazz is in principe een grootstedelijke muziekvorm ..….Toch zijn er ook kleinere plaatsen die van groot belang zijn voor het jazzklimaat. In Nederland zijn dat bijvoorbeeld Loosdrecht en Laren. Ook Voorschoten hoort in dat rijtje thuis’.

Vooraf, tijdens en na de lezing is er live jazzmuziek door Nadine Serhalawan, altsaxofoon en Nitin Parree, drums. Tevens kunt u in de Kleine Zaal van het Museum Voorschoten een tentoonstelling over 25 jaar PJPJ bezoeken.

Het jubileumboek 'Het gaat om de muziek. Punt! ' is te koop voor € 25,00 in de museumwinkel en ook te verkrijgen via secretaris@pjpj.nl.

Locatie: Museum Voorschoten, Voorstraat 17, Voorschoten
Startdatum van het evenement 14-07-2019
Top