HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Hartverwarmende verhalen voor de winteravond

Hartverwarmende verhalen voor de winteravond

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Op zaterdagavond 5 januari hebben de Vrienden van Berbice een verrassende avond met warme, winterse vertellingen voor koude nachten in de aanbieding.

"Ken je dat gevoel…? Dat begint onderaan je ruggengraat, en het kruipt wervel voor wervel omhoog tot het tussen je schouders zit als een absolute zekerheid: je bent niet alleen… Jan kreeg die kriebels, daar op dat vlakke ijs - het angstige gevoel dat er in die donkere nacht iemand - of íets - achter hem aan schaatste…"

Verhalen bij het haardvuur
Sprookjes en verhalen zijn niet alleen voor kinderen, en Janneke Tanja weet dat als geen ander! In het najaar vertelde Janneke met veel succes een middag lang verhalen voor de jeugd in de Oranjerie van de Berbice. Voor deze avond diept zij een aantal hartverwarmende en spannende verhalen op. Verhalen met een winters tintje -over ijzige schaatstochten, over dwalen over wegen bedekt met een dikke laag sneeuw en de verlokkelijke warmte van het haardvuur en een kom hete soep. Maar ook verhalen met scherpe hoekjes en donkere randjes, die in elk jaargetijde passen maar bij de warmte van een vuurtje wel heel bijzonder worden…

Op een hopelijk mooie winterse januaridag bent u van harte welkom om na de kerstdrukte weer op verhaal te komen. De voorstelling begint om 20:00 uur in het Schuytenhuis van Berbice. Toegangsprijs is € 12,50, inclusief een warm onthaal vanaf 19:30u. Aanmelding uitsluitend door een mail te sturen naar info@vriendenvanberbice.nl.

De Vrienden van Berbice zijn begin 2016 opgericht met als doel het organiseren van culturele activiteiten en het werven van Vrienden, die Berbice een warm hart toedragen en willen helpen om de buitenplaats weer in oude luister te herstellen. Alle eventuele opbrengsten van de culturele activiteiten komen ten goede aan Berbice.

Locatie: Het Schuytenhuis op buitenplaats Berbice
Startdatum van het evenement 05-01-2019
Top