HOME  |  Evenementen en activiteiten  |  Algemene ledenexpositie

Algemene ledenexpositie

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Vanaf 12 januari kunt u uw hart komen ophalen bij de eerste tentoonstelling van de Voorschotense Kunstkring (VKK) in het nieuwe jaar waaraan niet minder dan 13 kunstenaars meedoen. Zo kunt u ook snel een goede indruk krijgen van de huidige grote talenten die bij deze vereniging van beeldend kunstenaars onderdak hebben gevonden. Tot en met 3 februari kan de expositie op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis (boven Restaurant Floris V op Voorstraat 12) op woensdag, zaterdag en zondag tussen 14 en 17 uur worden bezocht. Groepen leidt men gedurende de expositieperiode graag op afwijkende tijden rond.

De deelnemende kunstenaars zijn: Annemarie Spijkerman, Cristina Ursu, Danielle Proper, Elisabeth Vuez, Ella van Elck, Fanny Mazure, Franja Mora, Harald Berends, Maria Starke-Milko, Martin Bergwerff, Siet van der Meulen, Tineke Vulto en Willem Tegelaar. Een klein deel van hun tentoongestelde werken kunt u nu al bekijken op www.voorschotensekunstkring.nl. Doorklikken op Exposities, huidige expositie. Op de site vindt u onder Leden ook meer achtergrondinformatie over de deelnemers.

Officiële opening

De officiële opening vindt op zaterdag 12 januari om 16 uur plaats. Daarna is er ook gelegenheid om elkaar onder het genot van een gratis hapje en drankje gelukkig nieuwjaar te wensen en in contact te komen met de meeste van de deelnemende kunstenaars. Veel van de tentoongestelde werken zijn voor heel redelijke prijzen te koop. Komt u op een andere dag dan is er meestal slechts één of twee kunstenaars aanwezig. Behalve bij de feestelijke afsluiting van de expositieperiode op 3 februari wanneer weer veel van de deelnemers aanwezig zijn om hun verkochte werken aan de kopers te overhandigen en verkopen financieel af te wikkelen. Wie op de tussenliggende dagen aanwezig is, is op de zolders bekend. Vraag daar gerust naar als u één of enkele kunstenaars in het bijzonder wilt ontmoeten.

Locatie: Zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis, Voorstraat 12
Startdatum van het evenement 12-01-2019
Einddatum van het evenement 03-02-2019
Top