Proclaimer

De website www.voorschoten.nl biedt u informatie van en over de gemeente Voorschoten. Via de website is het mogelijk om snel en eenvoudig de gewenste informatie over de gemeentelijke dienstverlening en Voorschoten te vinden. Daarvoor zijn verschillende ingangen en is er een zoeksysteem. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij de webredactie onder leiding van team Communicatie.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker en bezoeker relevant moet zijn. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van de website en doet zijn uiterste best deze actueel en juist te houden. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Stuurt u een mail naar communicatie@werkorganisatieduivenvoorde.nl. Binnen vijf werkdagen behandelen wij uw melding en ondernemen we eventueel actie.

Privacy

De gemeente Voorschoten hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De gemeente is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten, tenzij u gebruik maakt van de online diensten. Informatie over bezoeken aan voorschoten.nl (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en daarna vernietigd.

Contact / e-mail

Voor het stellen van een vraag per e-mail over bestuur en beleid van de gemeente Voorschoten kunt u terecht bij de leden van het college van B&W. Voor algemene vragen over bestuur en beleid stuurt u een e-mail naar onderstaand e-mail adres of belt u onderstaand nummer.

Vragen over het privacybeleid voor voorschoten.nl van de gemeente Voorschoten, kunnen worden gericht aan:

Gemeente Voorschoten
Postbus 393
2250 AJ Voorschoten

Telefoon: 14 071
E-mailadres: gemeente@voorschoten.nl

Top