Werkzaamheden Kanaalweg bij de fietsoversteek met de Julius Caesarbrug (20-07-2020)

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 28 augustus voert gemeente Leiden werkzaamheden uit op de Kanaalweg bij de fietsoversteek met de Julius Caesarbrug. Dit, om de verkeerssituatie veiliger te maken wordt de ruimte tussen de brug en de Kanaalweg vlakker zodat fietsers meer ruimte hebben om af te remmen en zich op te stellen voor de verkeerslichten.

Fase 1 - Maandag 27 juli 07:00 uur t/m vrijdag 7 augustus 16:00 uur

Verleggen van het fietspad tussen de Kanaalweg en de parallelweg ter hoogte van de Julius Caesarbrug. Tijdens fase 1 is het fietspad langs de Kanaalweg afgesloten tussen het Van Vollenhovenplein en de Roomburgerlaan. Fietsers van en naar Roomburg worden omgeleid over de parallelweg van de Kanaalweg en kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de Wilhelminabrug of de Kanaalbrug. De Kanaalweg blijft in deze fase bereikbaar voor doorgaand auto- en vrachtverkeer.

Fase 2 – Maandag 10 augustus 07:00 uur t/m vrijdag 28 augustus 16:00 uur

Vernieuwen van het asfalt van het fietspad en de rijbaan op de Kanaalweg. Tijdens fase 2 is de Kanaalweg ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid over de Hoge Rijndijk, Utrechtsebrug, Plantagelaan, Levendaal, Lammenschansweg en v.v.

Meer informatie

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met gemeente Leiden via tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Top