Informatie over de Paardendagen 2018 (09-07-2018)

Dit item is verlopen op 30-07-2018.

Kortebaandraverij afgelast

De kortebaan draverij op vrijdagmiddag 27 juli is afgelast vanwege de verwachte extreem warme weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie.

Paardenmarkt 28 juli

De paarden staan op de Voorstraat in de schaduw. Ook worden de dieren uiteraard voorzien van voldoende water en voer. Alle paarden worden goed in de gaten gehouden tijdens de paardenmarkt. Verder is er doorlopend overleg met een weerstation om de weersomstandigheden goed in de gaten te houden en waar nodig op tijd op te treden.

Afsluiting wegen

Dit jaar vinden vanaf vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli de Voorschotense Paardendagen plaats. In verband met de activiteiten zijn de volgende wegen afgesloten van vrijdag 27 juli om 17.00 uur tot en met zondag 29 juli om 17.00 uur voor alle bestuurders:

  • Schoolstraat, Voorstraat, Sir Winston Churchillplein, Bloklaan, Treubstraat, Treubplein, en Molenlaan-west.

Weekmarkt

De Voorstaat wordt op vrijdag 27 juli in verband met de wekelijkse markt, zoals elke vrijdag vanaf ongeveer 04.00 uur in de ochtend afgesloten voor verkeer.

Blauwe zone

Tevens is besloten om de blauwe zones buiten de eerder genoemde locaties tijdelijk op te heffen gedurende de festiviteiten. Dit betekent dat de parkeerkaart niet gebruikt hoeft te worden op zaterdag 28 juli.

Kermis

In verband met de kermis is het parkeerterrein op het Burgemeester van de Haarplein en het parkeerterrein aan de Kon. Marinelaan afgesloten voor motorvoertuigen van 20 juli tot en met 30 juli.

De vrachtwagenchauffeurs die regelmatig gebruikmaken van de vrachtwagenparkeerlocaties op het Burgemeester van der Haarplein moeten tijdelijk gebruikmaken van de parkeerstrook aan de Leidseweg bij de Laurentiuskerk en/of de parkeerstroken langs de Veurseweg buiten de bebouwde kom.

Programma

Kijk voor het programma op de website van de organisatie.

Top