Informatie over de Paardendagen 2017 (10-07-2017)

Dit item is verlopen op 30-07-2017.

Afsluiting wegen

Voor het eerst dit jaar vinden vanaf vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli de Voorschotense Paardendagen plaats. In verband met de activiteiten zijn de volgende wegen afgesloten van vrijdag 28 juli om 17.00 uur tot en met zondag 30 juli om 17.00 uur voor alle bestuurders:

  • Schoolstraat, Voorstraat, Sir Winston Churchillplein, Bloklaan, Treubstraat, Treubplein, en Molenlaan-west.

Weekmarkt

De Voorstaat wordt op vrijdag 28 juli in verband met de wekelijkse markt, zoals elke vrijdag vanaf ongeveer 04.00 uur in de ochtend afgesloten voor verkeer.

Blauwe zone

Tevens is besloten om de blauwe zones buiten de eerder genoemde locaties tijdelijk op te heffen gedurende de festiviteiten. Dit betekent dat de parkeerkaart niet gebruikt hoeft te worden op zaterdag 29 juli.

In verband met de kermis is het parkeerterrein op het Burgemeester van de Haarplein en het parkeerterrein aan de Kon. Marinelaan afgesloten voor motorvoertuigen van 22 juli tot en met 31 juli.

De vrachtwagenchauffeurs die regelmatig gebruikmaken van de vrachtwagenparkeerlocaties op het Burgemeester van der Haarplein moeten tijdelijk gebruikmaken van de parkeerstrook aan de Leidseweg bij de Laurentiuskerk en/of de parkeerstroken langs de Veurseweg buiten de bebouwde kom.

Inleverpunt Klein Chemisch Afval gesloten

Het inleverpunt voor Klein Chemisch Afval is gesloten op zaterdag 29 juli in verband met de Paardenmarkt. Er is ook geen inzameling van bruin- en witgoed.

Programma

Kijk voor het programma op de website van de paardenmarkt.

Top