Gemeente biedt platform voor hulpinitiatieven (20-03-2020)

De gemeente Voorschoten heeft haar gemeentelijke website omgebouwd vanwege het coronavirus. Zo kunnen we ruimte bieden aan alle lokale hulpacties en initiatieven die in Voorschoten worden georganiseerd. Daarnaast hebben we informatie vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, zowel voor inwoners als voor ondernemers, overzichtelijk gebundeld.

Blijf naar elkaar omkijken

De coronacrisis heeft grote economische en maatschappelijke gevolgen. Verschillende instellingen in Voorschoten proberen inwoners daarom zo veel mogelijk bij te staan. Ook ontstaan er spontaan particuliere initiatieven. Locoburgemeester Paul de Bruijn: “Het college is trots op de initiatieven van onze inwoners, instellingen en ondernemers. De Voorschotense samenleving laat zich in deze moeilijke tijd van zijn beste kant zien. Daar willen wij op onze website graag een podium aan geven. Ik roep iedereen op om naar elkaar te blijven omkijken. Door deze initiatieven op onze website samen te brengen, hopen we dat een stukje makkelijker te maken. Maak er gebruik van!”

Meld initiatieven aan via redactie@wodv.nl

Initiatiefnemers kunnen hun informatie sturen naar redactie@wodv.nl. Kijk op de website voor de richtlijnen voor plaatsing

Top