Aanleg entree Roosenhorst (04-07-2019)

Dit item is verlopen op 27-07-2019.

Op maandag 8 juli 2019 starten de werkzaamheden voor het aanleggen van de aansluiting van de nieuwe wijk Roosenhorst op de Veurseweg. Er wordt vanuit de richtingen Voorschoten en Leidschendam een afslag naar de entree van de Roosenhorst gemaakt.

De werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 8 juli en zijn naar verwachting op vrijdag 26 juli  2019 afgerond. De werkzaamheden worden uitgevoerd in fases. Dit betekent dat er steeds een deel van de weg wordt opgebroken. In de weken van 8 juli tot 12 juli en van 15 juli tot 19 juli wordt er ook ’s nachts gewerkt. In de week van 22 tot 26 juli wordt alleen overdag gewerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf v d Steen, in opdracht van de gemeente Voorschoten.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is er altijd de mogelijkheid om over een rijbaan te rijden. Met tijdelijke verkeerslichten wordt het verkeer in beide richtingen over één rijbaan geleid. Er is dan ook geen omleiding voor autoverkeer ingesteld. Voor het fietsverkeer is een omleiding over de noordzijde, dit wordt tijdelijk een fietspad in twee richtingen.

Bereikbaarheid

Doorgang van het autoverkeer is gegarandeerd tijdens de werkzaamheden. Houdt u er wel rekening mee dat er af en toe oponthoud kan ontstaan.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de heer G. Voskuijlen, uitvoerder van de aannemer. Hij is te bereiken, bij voorkeur per e-mail aan gertjan@dvandersteenbv.nl of via telefoonnummer 06-51489860.

Top