Ondernemers

Hartelijk welkom op het digitaal ondernemersloket van de gemeente Voorschoten!

Voorschoten werkt aan een bloeiende economie, goede werkgelegenheid en gezonde bedrijventerreinen en winkelcentra. Dit doen wij door in te zetten op sterke sectoren en de kansen te benutten van nieuwe innovatieve sectoren. Het dorpscentrum als plek van ontmoeting en de bedrijventerreinen zorgen voor een aanzienlijk aandeel in de lokale werkgelegenheid en leveren een grote bijdrage aan de leefbaarheid van Voorschoten.

Bedrijfscontactfunctionarissen 

Vanuit de gemeente Voorschoten zijn de bedrijfscontactfunctionarissen het eerste aanspreekpunt voor bedrijven, ondernemers en besturen van ondernemersverenigingen. Ben hen kunt u terecht met alle vragen die met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken hebben. Zij denken met u mee, adviseren u of brengen u snel in contact met de juiste medewerkers zodat u antwoord krijgt op uw vragen. 

Daarnaast beschikken de bedrijfscontactfunctionarissen over een uitgebreid netwerk waardoor zij u in contact kunnen brengen met andere ondernemers, verenigingen of netwerkorganisaties.

Arjenne Vlietstra
Recreatie, toerisme en horeca

M. 06 - 11 03 19 08
E. avlietstra@wodv.nl

Payal Lunes
Detailhandel 

M. 06 - 30 19 05 20
E. plunes@wodv.nl

Economische Visie

De Economische Visie Voorschoten (PDF-document 3 MB) is voor de komende vier jaren de leidraad waarmee de gemeente samen met ondernemers aan de slag wil gaan om het ondernemersklimaat op een duurzame wijze te verbeteren en Voorschoten economisch te versterken.

Dankzij haar ligging, bereikbaarheid en de uitstekende voorzieningen is Voorschoten de ideale gemeente voor ZZP`ers, expats en hoogopgeleiden. Voorschoten is een aantrekkelijke vestigingsgemeente voor innovatief ondernemerschap.

De lokale economie wordt gemaakt door ondernemers. Bedrijven zorgen zelf voor ontwikkeling en innovatie. De gemeente kan daarin faciliteren en ondersteunen. Door keuzes te maken, vanuit kansen te denken en duidelijke kaders te bieden moeten ondernemers zich nog meer thuis gaan voelen in Voorschoten.

Dit ondernemersloket bevat relevante informatie voor Starters, Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers), al gevestigde ondernemers en ondernemers die zich in Voorschoten willen vestigen.

In de menubalk bovenaan deze pagina kiest u op het ondernemerstype voor de voor u relevante informatie.

Top