HOME  |  Vragenlijst duurzame energie

Vragenlijst duurzame energie

Waar halen we onze energie in de toekomst vandaan? Denk mee!

Hoe gaan we energie duurzaam opwekken in de gemeente? En hoe gaan we energie besparen? De keuzes die de gemeente hierover moet maken, hebben grote invloed op uw buurt, waar u werkt en in uw vrije tijd naartoe gaat.

Uw mening is belangrijk!

Laat weten wat u belangrijk vindt! Vul de vragenlijst in van de energieregio Holland-Rijnland. En maak kans op 1 van de 10 tegoedbonnen van 25 euro. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer vijftien minuten. De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 6 december 2020. 

Vul de vragenlijst in.

RES Holland Rijnland

De gemeente werkt samen in de energieregio Holland-Rijnland aan de Regionale Energiestrategie (RES). Hierin staat hoe en waar we energie kunnen besparen en duurzaam kunnen opwekken. Maar ook welke mogelijkheden er zijn om onze huizen zonder aardgas te verwarmen en hoe we onze omgeving kunnen aanpassen aan het veranderende klimaat. De vragenlijst is in opdracht van de energieregio Holland-Rijnland en in samenwerking met de gemeente Voorschoten opgesteld.

Meer informatie? Kijk webinar terug

Op 2, 4 en 10 november organiseerde RES-regio Holland Rijnland drie webinars over de Regionale Energiestrategie (RES). In het webinar van 4 november vertelt wethouder Erika Spil hoe Voorschoten de komende tijd met de RES aan de slag gaat. Het webinar kan worden teruggekeken op www.wijzijnon.nl.

Top