HOME  |  Vervanging speelplek en groen Willem de Zwijgerlaan

Vervanging speelplek en groen Willem de Zwijgerlaan

In april en mei 2018 heeft de gemeente de speelplek aan de Willem de Zwijgerlaan vervangen. Ouders en kinderen die rondom de speelplek wonen, hebben meegedacht hoe de nieuwe speelplek eruit moet zien.

Hoe zijn we tot het ontwerp gekomen?

  1. Ouders en kinderen die rondom de speelplek wonen, hebben hun ideeën en wensen voor de nieuwe speelplek aan de gemeente laten weten.
  2. De gemeente heeft daarna een eerste versie van het programma van eisen gemaakt. Daar konden de inwoners een reactie op geven.
  3. Deze reacties zijn verwerkt in het definitieve “programma van eisen”.
  4. Daarna heeft de gemeente een schets gemaakt van de nieuwe speelplek en het groen. Ook daar hebben de inwoners hun reactie op gegeven. De laatste reacties zijn verwerkt in het definitieve ontwerp. Deze kunt u hieronder bekijken.

Afronding van het project

Nadat de speelplek is opgeknapt, heeft de gemeente een enquête gehouden onder de inwoners rondom de speelplek. Deze enquête is inmiddels gesloten. De reacties hiervan worden in januari 2019 besproken. 

Te downloaden documenten

Top