HOME  |  Verkeer

Verkeer

Gehandicaptenparkeerkaart

Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen in Nederland en de meeste Europese landen. U moet zich wel houden aan de lokale parkeerregels. Meer informatie over de gehandicaptenparkeerkaart

Het verkeersplan

Gemeente Voorschoten heeft een verkeersplan opgesteld voor de periode 2017-2020. Download het verkeersplan.

Gehandicaptenparkeerplaats

Een gehandicaptenparkeerplaats is een parkeerplaats voor mensen met een lichamelijke beperking. In het geval van parkeerdruk in uw straat bestaat de mogelijkheid een individuele gehandicaptenparkeerplaats in de nabijheid van uw woning aan te laten leggen. Meer informatie over de gehandicaptenparkeerplaats.

Verkeersonveilige situatie melden

De gemeente Voorschoten neemt verschillende maatregelen om de verkeersveiligheid binnen de gemeente te vergroten. Ziet u toch een verkeersonveilige situatie? Meld het bij de gemeente.

Oplaadpalen elektrische auto's

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, stimuleert gemeente Voorschoten het gebruik van elektrisch vervoer. Want elektrische auto’s zijn schoon, stil en zuinig. Voor elektrische auto’s staat al een aantal elektrische oplaadpunten verspreid door de gemeente. Meer informatie over oplaadpalen in Voorschoten.

Top