HOME  |  Subsidie PKVW

Subsidie PKVW

Een inbraak in uw woning is bijzonder vervelend, Een onbekende is in uw huis geweest en uw veiligheidsgevoel wordt aangetast. De gemeente neemt veel maatregelen om de kans op inbraken te verkleinen. Zelf kunt u ook maatregelen treffen.

Kijkt u eens naar de films op de site van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hier ziet u hoe eenvoudig het voor een inbreker kan zijn om een woning te betreden. Ook vindt u op deze site maatregelen die u kunt treffen om uw woning minder toegankelijk te maken.

Ook de site Veiligheidswijzer geeft veel tips om uw woning veiliger te maken.

Subsidieregeling

De gemeente Voorschoten heeft een subsidieregeling voor inwoners die hun woning willen beveiligen tegen inbraak. De subsidieregeling ziet er als volgt uit:

  • Bewoners nemen zelf initiatief om hun woning PKVW te certificeren.  Bij het overhandigen van een kopie van het certificaat en een kopie van de gemaakte kosten krijgen de bewoners 50% van de gemaakte kosten met een maximum van 200 euro terug.
  • Voor de aanvraag van de subsidie dient u het aanvraagformulier in te vullen. Het aanvraagformulier kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Wij raden u aan om zaken te doen met een PKVW gecertificeerd bedrijf.

Voor deze subsidieregeling heeft de gemeente € 20.000 beschikbaar gesteld.
Wilt  u hier meer over weten, neem dan contact op via het algemene telefoonnummer 14071.

Te downloaden:

Top