HOME  |  Speelplek Sweelinckhof

Speelplek Sweelinckhof

In het verleden was er op het Sweelinckhof een speelplek. In de afgelopen jaren zijn er veel jonge gezinnen komen wonen in en rondom het Sweelinckhof. Daarmee is de behoefte aan een speelplek voor de kinderen weer toegenomen. Een groep ouders uit de buurt heeft daarom het initiatief genomen om de speelplek weer terug te brengen. Ze hebben een ontwerp gemaakt met houten speeltoestellen en extra budget via fondsen aangevraagd.

De gemeente Voorschoten omarmt het initiatief, stelt budget beschikbaar en zorgt voor de realisatie van deze mooie speelplek. Het realiseren van een nieuwe speelplek past ook in het speelruimteplan van de gemeente Voorschoten.

De werkzaamheden

De nieuwe speelplek aan het Sweelinckhof is in gebruik. In de laatste week van februari 2019 worden de speeltoestellen aan de Palestrinalaan verwijderd. Deze plek wordt als grasveld heringericht. Het voetbalveldje met de doeltjes blijft bestaan. 

Meer informatie

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met Monique Luijnenburg. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 14 071 of per e-mail mluijnenburg@wodv.nl.

Top