HOME  |  Faciliteiten

Faciliteiten

Op de begraafplaats zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Rosenburgh heeft een aula met 125 zitplaatsen of een combinatie van 200 staanplaatsen en zitplaatsen. Deze aula met nevenruimten kan worden gebruikt voor bijeenkomsten, condoleance na de begrafenis en rouwbezoek in de dagen voor de begrafenis. De aula is voorzien van een orgel en van geluidsapparatuur. Desgewenst kan koffie of thee worden gedronken en kan worden gezorgd voor cake of eventueel een broodje. Voor deze service wordt een vergoeding in rekening gebracht.

In de aula is er naast de toiletten een toilet voor mindervaliden. Bij de begraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. Bezoekers kunnen voor de verzorging van bloemen en planten op diverse plaatsen op de begraafplaats water tappen.

Openingstijden

Begrafenissen kunnen op Rosenburgh plaatsvinden op werkdagen van 10.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De beheerder kan op verzoek afwijken van deze tijden. Rosenburgh is voor bezoek dagelijks toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang.

Top