HOME  |  Bekendmakingen en inzage

Bekendmakingen en inzage

De gemeente publiceert vanaf 1 januari 2015 de gemeentelijke bekendmakingen alleen nog digitaal via www.officielebekendmakingen.nl. De gemeentelijke bekendmakingen worden niet meer gepubliceerd in een huis-aan-huis-blad. De gemeenteraad heeft dit in oktober 2014 besloten uit bezuinigingsoverwegingen. Actuele teksten van de gemeentelijke regelingen vindt u in de lokale wettenbank. Historische teksten vindt u daar door te zoeken op een peildatum in het verleden. 

Vergunningen die in behandeling zijn voor bijvoorbeeld (ver)bouw activiteiten, kappen van bomen, plaatsen van reclame uitingen, slopen, kunt u inzien.

Download de handleiding voor officiële bekendmakingen (PDF-document 378 kB).

Wilt u op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw omgeving bomen gekapt worden? Meld u dan aan voor de gratis e-maildienst via de website www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunt u ook de app “Over uw buurt” downloaden, waar u snel en overzichtelijk ziet welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows via de App Store, Google Play of de Microsoft Store. Daar kunt u ook de app “Omgevingsalert” downloaden. Ook daar is informatie over vergunningen te vinden.

Zo mist u nooit meer een bekendmaking in uw postcodegebied en bent u op tijd om hiertegen eventueel bezwaar in te dienen.

Download de handleiding voor de e-maildienst (PDF-document 378 kB).

Wilt u de gepubliceerde bekendmakingen inzien?

  • De gepubliceerde omgevingsvergunningen kunt u digitaal inzien. U kunt dit aanvragen via www.voorschoten.nl/digitaalinzien.
  • Neemt u voor het inzien van alle overige bekendmakingen contact op via telefoonnummer 14071.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen?
Vul dan het digitale formulier in met DigiD.

Bent u ondernemer?
Vult u dan het digitale formulier met eHerkennning in.

Top