HOME  |  Bekendmakingen en inzage

Bekendmakingen en inzage

De gemeente publiceert vanaf 1 januari 2015 de gemeentelijke bekendmakingen alleen nog digitaal via www.officielebekendmakingen.nl en www.overheid.nl. De gemeentelijke bekendmakingen worden niet meer gepubliceerd in een huis-aan-huis-blad. De gemeenteraad heeft dit in oktober 2014 besloten uit bezuinigingsoverwegingen. Op de website www.officielebekendmakingen.nl vindt u naast de bekendmakingen ook de gemeentelijke regelgeving en de verordeningen.

Vergunningen die in behandeling zijn voor bijvoorbeeld (ver)bouw activiteiten, kappen van bomen, plaatsen van reclame uitingen, slopen, kunt u inzien.

Download de handleiding voor officiële bekendmakingen (PDF-document 378 kB).

Wilt u op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

Wilt u weten of er binnenkort in uw omgeving een verbouwing aankomt? Of dat er in uw omgeving bomen gekapt worden? Meld u dan aan voor de gratis e-maildienst via de website www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunt u ook de app “Over uw buurt” downloaden, waar u snel en overzichtelijk ziet welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows via de App Store, Google Play of de Microsoft Store. Daar kunt u ook de app “Omgevingsalert” downloaden. Ook daar is informatie over vergunningen te vinden.

Zo mist u nooit meer een bekendmaking in uw postcodegebied en bent u op tijd om hiertegen eventueel bezwaar in te dienen.

Download de handleiding voor de e-maildienst (PDF-document 378 kB).

Wilt u de gepubliceerde bekendmakingen inzien op het gemeentehuis?

De gepubliceerde aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen kunt u op afspraak inzien op de dinsdagochtend bij het bouwloket van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25. Een afspraak maakt u online of bel met 14 071.

Omgevingsvergunning liever digitaal inzien?

Vul het formulier in. U krijgt dan de documenten die bij de omgevingsvergunning horen opgestuurd.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen?
Vul dan het digitale formulier in met DigiD.

Bent u ondernemer?
Vult u dan het digitale formulier met eHerkennning in.

Top