Gefeliciteerd, u heeft een Voortreffelijk Voorschoten Voordeel horecabon ontvangen! De gemeente Voorschoten biedt u een korting van €25,- aan op uw totale besteding. Hieronder kunt u nalezen op welke wijze u dit bedrag kunt verzilveren. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door de inzet van de Ondernemers Vereniging Voorschoten en Spore Creation, de gemeente dankt hen voor hun belangeloze ondersteuning.

Wat is de horecabon?

Gelukkig kunnen wij weer genieten van de culinaire kwaliteiten die Voorschoten te bieden heeft en hoeven onze lokale horeca ondernemingen al enige tijd hun deuren niet meer gesloten te houden. Door de Covid-19 maatregelen heeft de horeca het echter wel zwaar te verduren gehad, daarom wil de gemeente Voorschoten de getroffen plaatselijke horeca ondersteunen door een herhalingsbezoek, bij uw favoriete horeca ondernemer in een rustigere periode stimuleren. Daartoe reikt wethouder Paul de Bruijn op donderdag 29 juli horecabonnen met een korting van €25,- uit die bij 13 deelnemende horeca ondernemers. In de periode van 16 oktober tot en met 30 november zijn deze te verzilveren. De ondernemers mogen zelf bepalen aan wie ze zo’n bon uitreiken en welke specifieke voorwaarden ze er verder aan verbinden.

De bonnen worden door de horeca ondernemers uitgedeeld aan hun klanten vanaf donderdag 29 juli (wie het eerst komt, wie het eerst maalt). Het loont dus extra als u zichzelf de komende tijd trakteert op een lekkere maaltijd bij één van de onderstaande deelnemende restaurants. De gemeente wenst u alvast een smakelijke beleving aan in een van onze deelnemenede restaurants en hopen uiteraard dat u onze lokale horeca ook de komende periode zult blijven bezoeken en steunen. (Mocht u in de periode van 16 oktober tot en met 30 november 2021 niet in de gelegheid zijn de bon te verzilveren, verzoeken wij u een ander een plezier te doen met de bon).

Deelnemende horeca

Theehuis Jansland, Café Barrelzz, Restaurant De Knip, Het Wapen van Voorschoten, New Hong Kong City, Va Bene, Nayolie, Hudson (Voorschoten), Grill restaurant Shalom, La Casita, Van der Valk (Voorschoten), De Mazzel en Bij 57.

Spelregels ter verzilvering

  • De bonnen zijn in te wisselen in de periode van 16 oktober tot en met 30 november 2021. Uw bezoek dient dan ook in deze periode plaats te vinden. (Per 1 december 2021 verliezen de bonnen hun waarde en zijn ze niet meer in te wisselen).
  • De bon kan alleen worden ingewisseld bij de horeca ondernemer van uitgifte, aan de achterzijde van de bon is daartoe door de ondernemer middels een bedrijfsstempel (of andere wijze) kenbaar gemaakt dat de bon uitgereikt is bij dit etablissement. U kunt dus niet een bon van bijvoorbeeld restaurant de Knip inwisselen bij restaurant Nayolie.
  • U dient een reservering te maken bij de ondernemer ter verzilvering van de bon en daarbij kenbaar te maken dat u in bezit bent van een horecabon van de gemeente en deze wenst te gebruiken.
  • De ondernemer zal u dan naar de unieke code vragen die vermeld is op de achterzijde van de bon ter controle, iedere bon kan slecht eenmaal gebruikt worden.
  • Een bedrag van €25,- zal verminderd worden op uw totale besteding. De totale besteding dient groter te zijn dan €25,-. Deze waardebon is niet inwisselbaar voor contant geld. 
  • De bon dient u mee te nemen naar uw restaurantbezoek, deze wordt ingenomen. Zonder fysieke horecabon zal de horeca ondernemer u helaas geen korting kunnen bieden.