U bent hier: nieuws » 2011 » 09 » 21 » inloopavonden bestemmingsplannen

Inloopavonden bestemmingsplannen

De gemeente Voorschoten organiseert twee informatieavonden over de bestemmingsplannen Centrum en Landgoederen en Sportvelden, die worden voorbereid. Tot en met donderdag 27 oktober liggen de voorontwerpen ter inzage van het ‘Bestemmingsplan Centrum’ en het ‘Bestemmingsplan Landgoederen en Sportvelden’. 

De inloopavond voor het bestemmingsplan Centrum is op maandag 26 september in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4. Het centrumgebied  wordt omlijst door de Koningin Julianalaan, de Raadhuislaan, de Oranjeboomstraat, de Schoolstraat en de Koninklijke Marinelaan.

De inloopavond voor het bestemmingsplan Landgoederen en Sportvelden is op woensdag 5 oktober in het Ambachts & Baljuwhuis, Voorstraat 12. Het plangebied omvat het gebied ingesloten door de woonwijk Noord-Hofland aan de noordzijde en de woonwijken Adegeest en Krimwijk aan de zuidzijde.

Op beide avonden zijn belangstellenden welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur om uitgebreid kennis te nemen van beide voorontwerpen en vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente.

Meer informatie: kijk onder bestemmingsplannen van de website gemeente Voorschoten of kijk op ruimtelijke plannen.nl.

  • 21 september 2011
Delen op Facebook Delen via Twitter Delen via Hyves Delen via LinkedIn Delen via Youtube