U bent hier: nieuws » 2011 » 04 » 26 » basisschool het kompas houdt expositie over tweede wereldoorlog

Basisschool Het Kompas houdt expositie over Tweede Wereldoorlog

Burgemeester Jeroen Staatsen opent op 28 april om 11.00 uur in de centrale hal van het gemeentehuis een expositie van basisschool Het Kompas over de Tweede Wereldoorlog.

Twee groepen 8 van basisschool Het Kompas in Voorschoten exposeren in het gemeentehuis van 28 april tot en met 6 mei met werkstukken en tekeningen over de Tweede Wereldoorlog. Iedereen is van harte welkom de expositie te komen bezichtigen op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur. Op donderdagavond is het gemeentehuis ook geopend van 16.00 tot 20.00 uur.

De expositie is een onderdeel van een speciaal project over de Tweede Wereldoorlog. Om het project af te sluiten legt de burgemeester tijdens de dodenherdenking op 4 mei samen met twee leerlingen een krans bij het herdenkingsmonument.

  • 26 april 2011
Delen op Facebook Delen via Twitter Delen via Hyves Delen via LinkedIn Delen via Youtube