U bent hier: nieuws » 2010 » 11 » 19 » verhuizing krimwijkschool uitgesteld

Verhuizing Krimwijkschool uitgesteld

De aannemer van de bouw van Openbare Basisschool De Vos in de Krimwijk heeft de laatste weken te kampen gehad met de gevolgen van de economische crisis. De bouw van de school heeft hierdoor vier weken vertraging opgelopen. Gelukkig zijn de problemen van het bouwbedrijf inmiddels opgelost en wordt er weer volop gewerkt. De geplande opleverdatum van 1 december is echter niet meer haalbaar.

De verhuizing van de school was gepland in de laatste week voor Kerst. Vanwege de vertraging is in goed overleg met het schoolbestuur besloten om de verhuizing van de school uit te stellen naar de voorjaarsvakantie.

De gemeente grijpt dit uitstel aan om de verkeerssituatie in de omgeving van de nieuwe school te optimaliseren.

  • 19 november 2010
Delen op Facebook Delen via Twitter Delen via Hyves Delen via LinkedIn Delen via Youtube