U bent hier: nieuws » 2010 » 08 » 09 » vul nu de vragenlijst van centrum voor jeugd en gezin in

Vul nu de vragenlijst van Centrum voor Jeugd en Gezin in

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor ouders, jeugdigen en professionals met vragen over opgroeien en opvoeden. In 2011 moeten alle gemeenten in Nederland beschikken over een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Het centrum is een herkenbare en laagdrempelige voorziening waar iedereen gemakkelijk terecht kan. De bedoeling is dat het CJG diverse instanties zoals het consultatiebureau, kinderopvang, onderwijs en jongerenwerk meer samenbrengt waardoor kinderen en opvoeders beter en snelle de juiste informatie of ondersteuning krijgen. De gemeente Voorschoten is momenteel druk bezig met het realiseren van een CJG. Bent u ouder of opvoeder, dan horen wij graag welke wensen en tips u heeft ten aanzien van het CJG. Vult u daarom de vragenlijst CJG in!

 Benieuwd welk opvoedtype u bent? Doe dan de opvoedtest! www.loes.nl/opvoedtest

  • 9 augustus 2010
Delen op Facebook Delen via Twitter Delen via Hyves Delen via LinkedIn Delen via Youtube