U bent hier: nieuws » 2010 » 02 » 09 » inloopbijeenkomst over woningbouw bijdorp

Inloopbijeenkomst over woningbouw Bijdorp

LuchtfotoBijdorpOmwonenden en andere belanghebbenden worden betrokken bij de ontwikkeling van woningbouw op het terrein van Landgoed Bijdorp. Hiertoe wordt een werkgroep opgericht. Woningcorporatie Vidomes wil 74 woningen bouwen op het kloosterterrein aan de Veurseweg. Een groot deel is bestemd voor sociale verhuur.  

Wethouder Hester Tjalma: ‘We gaan open dit proces in. Daarom horen wij graag de mening van omwonenden en andere belanghebbenden. Met deze ontwikkeling lossen we een oude belofte in. Bij de aanleg van de wijk Starrenburg 1 is door de gemeenteraad in 1990 besloten om mee te werken aan het realiseren van een bouwplan op het terrein van Huize Bijdorp.  Het plan is mooi maar het moet wel passen in de omgeving.'

 Inloopbijeenkomst
Op maandag 15 februari wordt over de planontwikkelingen van het terrein van Bijdorp een informatie - inloopbijeenkomst gehouden. Deze is in hotel restaurant Van der Valk, Veurseweg 180 in Voorschoten. Belangstellenden zijn welkom tussen 18.00 en 20.00 uur om kennis te nemen van deze globale plannen. Ook kunt u vragen stellen aan de projectmedewerkers.

Samen werken aan plannen
Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u zich aanmelden voor de werkgroep. De gemeente en Vidomes streven naar een representatieve afvaardiging van de omwonenden en belanghebbenden. Dit betekent dat niet iedereen die zich aanmeldt automatisch lid van de werkgroep kan worden.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de inloopbijeenkomst van 15 februari of de werkgroep? Neem dan contact op met Arjan Westerhof, Vidomes. Telefoon (015)  270 29 00 of Daniël Nagel, Beaumont Communicatie & Management. Telefoon (020) 664 94 44.

  • 9 februari 2010
Delen op Facebook Delen via Twitter Delen via Hyves Delen via LinkedIn Delen via Youtube